lauantai 26. marraskuuta 2011

shopping, movies and x-mas market

Elämä tääl rupee sujumaan loistavasti ja kun joka päivä oppii ja näkee uutta, niin mikäs tässä ollessa. Tänää oli perus koulu päivä vaikka meijän oiskin pitänu päästä vasta klo 15 niin päästiinkin jo 11.30. Jonka jälkeen tultiin tänne "kotiin" ja ruvettii miettiin että mitä tehään illalla vaikka edellisen iltan suuniteltiinki et lähettäs vähä kiertämään noita paikkoja, mut mentiinkin sitten leffaan, kun Anni ei ollu vielä nähny Breaking Dawnia ja mua ei tunnetusti haittaa noitten leffojen kattominen uudestaa. Joten mentiin, sitten star movieen joka on tossa keskustassa oleva international teatteri, koska saksalaiset tunnetusti dubbaa kaiken ja me ei ymmärretä ku muutama sana saksaa! Liput oli aika samaa luokkaa kun suomessa, mutta kaikki muu olikin sitte taas tosi halpaa ja täällä oudointa on näitten olut-kulttuuri, kun jopa teattereissa se on limun kanssa saatavana erikokoisissa mukeissa, huhu. Me kuitenkin päädyttiin perinteiseen pepsiin.

Viime viikon ke oltiin keskustan ihanilla joulumarkkinoilla ja ne oli kauneimmat mitä mä oon ikinä nähny ja siellä tuoksu super ihanalla ja kaikki oli nii kaunista, ihan ku ois jossai joulumaassa ollu. Päätettiin et mennään huomen kiertämään ne uudetaan läpi ja ostaa tuliaisia ja muuta kivaa, kuten "karkki omenoita" ja muita herkkuja. Luistimillekki ois kiva siel päästä ku siellä on ihana luistin rata. Miss u HS! ♥

Pinacolada



tv-torni




Burger Kingi :)
♥: Nessie

5 kommenttia:

  1. Onpas kivannäkösiä kuvia ja oikeen herkullisen näköstä ruokaa tossa viimisessä kuvassa :)

    Iso kiitos ja halaus sinulle, kun olet jaksanut seurailla blogiani :> Nyt tuli tosiaan sen verran uudistuksia tuonne blogin puolelle, että vaihdoin blogin osoitteen kokonaan uudeksi, ja sen mukana vaihtui blogin nimikin :) Tervetuloa kurkkailemaan hieman uudistunutta blogiani !

    http://martafash.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. marta: juu menenkin heti kattomaan ja hyvää olikin :D

    VastaaPoista
  3. Pitikö laittaa tuohon ihan tuo pina colada, että kaikki varmasti tietävät että se on sitä eikä mitään pirtelöä;) noloa..

    VastaaPoista
  4. ano: siis iih kauheeta, sua varmaan kamalasti häiritsee mitä blogiini laitan. nolompaa on tulla valittamaan anonyyminä. ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!