tiistai 22. marraskuuta 2011

Berlin babe

4 päivää täällä Berliinissä nyt asusteltu ja hyvin on menny vaikka aluks tosi oudolta tuntukin. Nytte ollaan jo opittu kulkemaan bsseilla ja junilla. Maanantai meni koulussa ja pyörien tuolla keskustan kupeessa ja tänään vapaa päivänä mentiin sinne taas ja käytiin joulumarkkinoilla josta kuvia tulee sitte myöhemmin, kun mun kameran muisti jäi koneeseen joten ne on kännykässä. Toi Berliinin keskusta on ehkä kaunein mitä oon vähään aikaan nähny ja nää ihmiset täällä on tosi kilttejä ja mukavia ja meijät otetaan hyvin huomioon. Huomenna ois vuorossa eka työpäivä ja perjantaina taas kouluun. 

Lupaan kirjotella nyt useemmin ku ehkä tää elämä täällä rupee täällä sujumaan entistäkin mukavammin, mutta nyt meen tonne ilta puuhiin et jaksan sit nousta pirteenä töihin ja hotellin aamiaiselle. Täällä muuten kaikki on toisi halpaa joten ostan melkeen kaupat tyhjäks joka kerta. Ruoka on hyvää ja halpaa, varsinkin koulussa, kun suomen ruoka näyttää ihan rotan oksennukselta, kun nää on gurmee aterioita! 




















♥ : nessie


5 kommenttia:

  1. Ööö.. Noi pari kuvaa susta on ihan hirveitä!

    VastaaPoista
  2. toi tokavika kuva on tosi nätti =)

    VastaaPoista
  3. ANTTU: TULE TÄNNE!

    Cherry: HIH, kiitos! Lähetän muute sulle täs joku pv postikortin :)

    Ano: Ai kiitos infosta, kiinnosti!

    VastaaPoista
  4. jollain anonyymillä on kivaa kun se lukee sun blogia näköjään jatkuvasti ja jättää tollasia kommentteja :---D elämä jes.

    ps. okei tuun >:O

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!