maanantai 10. lokakuuta 2011

jungle drum

Tää viikonloppu meni nopeesti ihanien ihmisten kanssa oleskellen!

Ekaks pe aamuna en jaksanu herää kouluun ja muutenki oisin pääsy jo 11 jote pääti jäädä himaa nukkuu. Sitte 7 treenie jälkee Anni tuli meille. Meillä oli vaik mitä suunnitelmii mut kaikki meni jotenki vähä lyttyy ku Annil oli kipee olo joten päätettii sit jäädä sisälle syömää ja chattailee ihmisen kanssa. Emppu tuli kans käväsee tässä iltasella. :) 

Lauantain oli 9.00 herätys ja suunta kohti jäähallia ja oli iha kauhee olo koko jään kun en ehtiny syömää mitään aamul. Sitte treenie jälkee menin vaa himaa nukkuu tunniks kunnes oli aika lähtee kohti valtti areenaa kattoo Finlandia Trophyy ja mä tietysti myöhästyin siit bussit ku kävin ostaa ärrält ruokaa... iha normaalia. Sitte vihdoin pääsin hallille jossa nolasin itteni useampaankin otteeseen... ja mul oli akkuki  iha tyhjä. Siinä joskus enne 7 lähettii Empun kaa meille.

Käytiin kaupas ostaa tortilla välineit ja sit vihdoin muistan laittaa kännykän latauksee ja olinki saanu iha muutaman viesti ja vikke oli pyytäny meit sinne. Joten pistin pari tuntii myöhäs viesti et vieläks voi tulla ja se kävi  ja lähettii sit vikelle siin puol 11 aikaa. Jäätiin sinne sit "yöks" ja katottii kauhuleffaa joka oli joku insidious ja emppu vihaa niit, hehe :) ja vikke aiheutti meille pari sydänkohtausta leffan aikana, oli mukava ilta jos ei näitä mustelmia lasketa mukaan. Sit mentiin siin aamu 5 odottaa bussii ja jouduttiinki venaa siin dösäril tunti jote käytin sen hyödyks ja nukuin pysäkil vaik oliki hyytävän kylmä. Mentii viel kaikenlisäks väärään suuntaa mut onneks päästii sit jorvilt 530 himaa. Sit tultii meille kattoo salkkarit ja nukkuu.

Anni ♥
mut meen tästä nukkumaan, öitä!


♥ nessie

2 kommenttia:

  1. tsiisus, sun elämähän on ihan seikkailua ! kirjoita mulle sähköpostiaaaaa (--; ♥

    VastaaPoista
  2. cherry: Tää on näit harvoi päivii ku mä oikeesti teen jopa jotai :D juu kirjotan se vähä häi tän seikkailemisen takia pahoittelut

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!